In 1976 is Gooimeer B.V. opgericht. Vanuit het kantoor in Naarden werden damwanden verkocht en verhuurd. Na jaren van gestage groei, werd in 1996 een terrein in Almere gekocht, waar een nieuw kantoor werd gebouwd naast een groot opslag terrein. Als modern bedrijf groeit Gooimeer systematisch verder, door onophoudelijk te investeren in innovatie, assortimentsuitbreiding, en een stringent milieu-, veiligheids- en kwaliteitsbeleid. Het succes is verankerd in de waarden van het familiebedrijf: dienstverlening op basis van betrouwbaarheid, betrokkenheid en flexibiliteit. Goede dienstverlening is persoonlijke dienstverlening. Het is voor ons vanzelfsprekend u adequaat te informeren, stipt te leveren en te werken conform ISO 9001-2015 norm.

Handelmaatschappij Gooimeer maakt de dienstverlening persoonlijk door:
• mee te denken vanaf het vroegste stadium
• mee te denken op verschillende niveaus
• optimaal te voldoen aan technische-, financiële- en milieucriteria
• flexibel te zijn, ook als de eisen veranderen
• betrokken te blijven, ook na afronding van een project
• niet tevreden te zijn voordat de beste oplossing is gerealiseerd.

De relaties met onze klanten zijn zonder uitzondering lange termijn relaties. Waarom zijn en blijven steeds meer klanten zo tevreden? Omdat Gooimeer staat voor betrouwbaarheid, innovatie, betrokkenheid en flexibiliteit.

U ontwikkelt het bestek voor een bouwproject en zoekt de beste oplossing een grond en/of waterkering? U plant een bouwproject of evenement en u wilt rijplaten om de ondergrond te beschermen of om het terrein begaanbaar te maken? Gooimeer levert u de damwand, stalen buispalen, of rijplaten, waarmee u uw project tot een succes maakt.

Kortom Gooimeer is een bedrijf dat zijn sporen in de bouwwereld in de loop der jaren meer dan verdiend heeft en waar men op kan bouwen. 

Zie hier ook het beleidsplan van Gooimeer inzake het internationaal MVO beleid.