Ook voor alle horizontale verankeringssystemen bent U bij Gooimeer aan het juiste adres. 

Gooimeer levert o.a. GEWI ankers. Dit zijn ankerstaven vervaardigd uit hoogwaardig staal met een draaiend schroefdraad over de gehele lengte van het anker. GEWI ankers kunnen geleverd worden in de afmetingen van 16 – 75 mm. Uiteraard leveren wij ook alle mogelijke bevestigingsmaterialen, zoals ankermoeren, ankerplaten, koppelbussen etc voor dit ankersysteem.
Ook gladde horizontale legankers met gerolde draadeinden, zitten in ons leveringsprogramma. De uiteinden van deze legankers kunnen ook uitgevoerd worden met een oog of hamerkop. De afmetingen waarin de ankerstangen geleverd kunnen worden lopen uiteen van 8 tot 200 mm. De ankers kunnen in zowel standaard als hoge staalkwaliteit geleverd worden en de maximaal te fabriceren lengte voor een individueel anker is 27 meter. Voor het bevestigen of verlengen van deze ankerstangen worden er koppelbussen, spansloten, moeren en platen meegeleverd.
Naast ankers heeft Gooimeer ook andere producten voor de waterbouw in haar assortiment. Zo kan Gooimeer ook zorgen voor gordingen, afdekprofielen, bolders en trappen. Deze producten kunnen in verschillende maten, afmetingen en kwaliteiten geleverd worden.
Op het gebied van horizontale legankers en waterbouwproducten werkt Gooimeer samen met de producent ASF-anker uit het Duitse Sauerland. Dit bedrijf is al decennia lang actief in de productie van verankeringen en heeft zich de laatste decennia ontpopt als een gevestigde en bekende leverancier van verschillende producten voor de waterbouw.