U-Damwanden

Heeft u stalen U-damwanden nodig voor uw project? Dan bent u bij Gooimeer uiteraard aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten stalen damwanden passend bij uw aanvraag. Met al meer dan veertig jaar aan ervaring als familiebedrijf, is Gooimeer de beste plek waar u terecht kunt voor de verkoop en verhuur van stalen U-profielen.

Stalen U-damwanden voor iedere klus

Een U-profiel heeft de vorm van de letter ‘U’. Naast een U-damwand zijn er ook nog een aantal andere damwanden waar u uit kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld onze Z- of ZZ-damwanden. Ondanks de vele keuzes in damwanden, zijn de U-profielen al sinds het begin van de vorige eeuw wereldwijd toegepast in allerlei soorten constructies, vanwege hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit.

U kunt een U-damwand inzetten voor allerlei soorten projecten. Kleine, middelgrote of grote projecten waarbij er sprake is van een grote grond- en/of waterdruk, zijn geschikt voor een U-damwand, eventueel in combinatie met stalen buispalen.

Nieuwe leverancier van stalen U-damwanden

U-profielen stalen damwand met de bekende Larssen sloten, worden al sinds het begin van de productie van stalen damwanden geproduceerd en geleverd. U-profielen stalen damwand hebben hun nut dus wel in de loop der jaren uitdrukkelijk bewezen en de U-profielen worden dan ook nog steeds veelvuldig toegepast in allerlei stalen damwand constructies. Doordat deze profielen in allerlei sterktes kunnen worden geproduceerd in verschillende staalkwaliteiten, kunnen de U-profielen daarom ook in bijna alle projecten worden toegepast. Hoewel er in de loop der jaren een aantal fabrieken gesloten zijn die deze profielen produceerden, zijn er nog steeds een aantal fabrieken over, die deze profielen in hun leveringsprogramma hebben staan.

Door de mooie geometrie en sterke sloten is ook de levensduur van deze profielen bij meermalig gebruik, over het algemeen hoger dan van andere typen stalen damwand. De U-profielen zijn daarom ook uitermate geschikt voor tijdelijke stalen damwandconstructies of lichte stalen damwandconstructies.

Stalen U-damwand huren of kopen

Gooimeer begrijpt als geen ander dat ieder project uniek is. Geen enkele aanvraag heeft dezelfde oplossing. U kunt Bij Gooimeer U-profielen stalen damwanden kopen, maar huren van U-profielen stalen damwand is uiteraard ook een mogelijke optie.

De duurzaamheid en kwaliteit van onze U-profielen maken dat beide opties mogelijk zijn, afhankelijk van uw project. Door de lange levensduur kunnen wij de stalen damwanden hergebruiken voor de verhuur, maar als u ze zou kopen bent u ook gegarandeerd van damwandprofielen die lang meegaan en waar u jaren profijt van kunt hebben. Als u niet zeker weet of huren of kopen de beste optie is, neem dan contact met ons op en dan kunnen we hier samen naar kijken.

Een brede range aan stalen U-damwanden

Om te kunnen voldoen aan de vele verschillende soorten behoeften, heeft Gooimeer een breed assortiment aan stalen damwanden, zodat er altijd iets passends tussen zit voor uw project. Zo levert Gooimeer een complete range stalen damwand U-profielen met Larssen sloten. Deze profielen zijn leverbaar in 500, 600 en 750 mm breedte en hebben een optimale sterkte-, gewichtsverhouding en kunnen allemaal op- en afgewalst worden. Zo kan voor ieder project het juiste profiel geleverd worden.

De besten stalen U-wanden voor u

Mocht u nu nieuwsgierig zijn geworden naar ons aanbod in stalen U-damwanden, of wilt u meer weten over de mogelijkheden en onze werkwijzen, dan mag u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag met uw zoektocht naar het juiste U-profiel voor uw vraagstuk en samen zullen we opzoek gaan naar de beste oplossingen.

Wist u bijvoorbeeld dat de meeste van onze stalen damwanden direct leverbaar zijn? Gooimeer heeft intussen al vele succesvolle projecten op hun naam staan. Op onze locatie in Almere hebben we dan ook een grote voorraad aan stalen damwanden liggen, zodat we altijd snel kunnen inspringen op uw aanvraag. Zo hoeft u niet lang te wachten op de profielen en kunt u zo snel mogelijk met uw project aan de slag.

Download HIER de specificaties van de nieuwe U-profielen.