Gooimeer heeft een programma ontwikkeld voor de berekening van corrosie voor damwanden. Met dit programma kunt u de resulterende sterkten en stijfheden van de in het verleden door HSP geproduceerde U-damwanden uitrekenen en ZZ-profielen van onze Chinese leverancier Zizhu, aan het eind van een door u aangegeven levensduur.

De bediening van het programma is eenvoudig, u volgt gewoon het stappenplan. Hierbij moet een aantal variabelen ingevuld worden zoals, profiel, levensduur, corrosiebescherming en corrosiesnelheid.

De corrosiesnelheid is o.a. gebaseerd op de CUR 166, maar kan ook handmatig ingevuld worden. Het programma sluit af met een overzicht van de ingevulde waarden en geeft de resterende mechanische eigenschappen van de damwand weer. Door uw e-mail adres in te vullen, kan u het overzicht ook als pdf toegestuurd krijgen.

Tevens kunt u het programma vanaf uw smartphone gebruiken. Als u de QR-code inscant, leidt deze u direct naar het programma. U kunt dan een snelkoppeling maken, waardoor er een icoontje op uw smartphone verschijnt. Door op het icoontje te drukken heeft u direct toegang tot het programma.

Klik hier om met het programma aan de slag te gaan.